MS Motion KidsRun

  • 2 km KidsRun
van totaal € 2.500 (15%)

 

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud en vind je het leuk om in beweging te zijn? Geef je dan op voor de MS Motion KidsRun! Je gaat dan, samen met een heleboel andere kinderen, 2 kilometer hardlopen. Het zou helemaal te gek zijn als je je laat sponsoren door je ouders, opa's, oma's, ooms, tantes, vriendjes, vriendinnetjes, juf of meester en iedereen uit de buurt. Dat kan heel gemakkelijk via deze website, maar je kunt ook speciale sponsorformulieren bij ons aanvragen. De inschrijfkosten voor de KidsRun zijn €7,50.


MS Motion shirts

De kleuren van MS Motion zijn oranje en paars. We zouden het fantastisch vinden als iedereen tijdens MS Motion in het oranje of paars komt. En dat kan natuurlijk het beste in het officiële MS Motion shirt! Je kunt het shirt heel gemakkelijk bij je inschrijving meebestellen. Lees meer over het MS Motion shirt.

 

Stephanie Ketting

msmotion@nationaalmsfonds.nl

(010)5919839

 

MS Motion is op zaterdag 13 mei 2017. Kinderen kunnen zich de hele dag op het terrein vermaken met allerlei sport- en spelactiviteiten. De warming-up voor de KidsRun start om 12.50 uur en het startschot klinkt om 13.00 uur.

 

Adres hoofdentree en parkeerplaats:

Máximapark
Utrechtseweg 4
3451 GG Utrecht (Vleuten)

Bekijk op de kaart