Team Bokkie

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 5.000 (103%)

Wij lopen voor Bokkie

Sinds onze inschrijving voor de MS Motion is er enorm veel gebeurd; we hebben in een record tijd een geweldige hoeveelheid geld binnen gekregen, we hebben een spronsor: café Lowietje EN we hebben uitbreiding van onze familie doordat er meer mensen meelopen! Hoe gaaf is dat! Vandaar dat we ik ons omgedoopt heb naar "Team Bokkie", allen voor 1 en zo met zijn allen sterk voor iedereen die te maken heeft met deze ziekte. Lieve iedereen, bedankt voor de steun, bedankt voor de donaties en blijf delen. Het bedrag dat we binnen hebben gehaald heeft onze verwachtingen veruit overschreden, nu kan er nog veel meer bij; the sky is the limit, breng ons over de 5000 en laten we MS Motion naar die 250.00 toe brengen! 

Hieronder mijn tekst waarmee het allemaal begon

Ik Esmeralda, heb samen met mijn familie keihard gestreden om mijn zus Marieke weer op de been te krijgen (letterlijk) na een ernstige hersenbloeding in 2016. Nu is Marieke zo ver gekomen dat zij zich samen met ons kan en wil inzetten voor een ander doel en wel MS. Wij lopen voor Ronald Bok, mijn partner die sinds 2008 met deze ziekte te kampen heeft en ook met ons mee is deze loop. En de familie zou niet compleet zijn zonder mijn vader Cees, moeder Eef en dochter Ezra. Samen hopen wij minimaal 500 Euro op te halen.

Groetjes Team Bokkie:

Esmeralda Nieboer, Marieke Nieboer, Cees Nieboer, Eef Nieboer, Ezra Swinney, Ronald Bok, Clara Rus, Alina de Rijcke, Yvonne Kuit, Coos Kuilboer, Mirene Madiredjo, Olaf, Jamie en Sienna van Beusekom 

 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Afgesloten

2018 30 jun
€ 180 Namens alle
2018 21 jun
€ 35 Acupunctuur praktijk Jing Mai
2018 16 jun
€ 5 Anoniem
2018 15 jun
€ 25 Marcel
2018 08 jun
€ 100 Colored Monkeys

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.