Taarten met zorg

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 1.500 (160%)

Rennen voor de toekomst

Namens Taarten met zorg gaan wij geld inzamelen voor het MS Fonds, Wij maken als moeder (Jolanda) & dochter (Michelle) taarten & cupcakes op bestelling.

- Vanaf 1-1-2019 leggen wij €2 apart voor dit goede doel voor elke taart die we maken.

- We maken taarten voor carnaval waarvan de hele opbrengst naar het MS fonds gaat.

- Er wordt gehaakt door Haaknzo 

Maar natuurlijk hopen wij ook op jullie hulp!

Samen met mijn vriend Lars en zwager Karsten ga ik (Michelle) de 10km hardlopen. Ook Mark, René, Kay, Nica & Mitchel rennen dit met ons mee. Ook gaat Jolanda de 10 km wandelen samen met onze man & vader Henri en zus & dochter Esther. Ook Yvonne, Lilian en Henny lopen dit met ons mee.

Dit omdat we van dichtbij meemaken hoe onzeker deze ziekte is en hoe belangrijk het is dat er geld beschikbaar komt voor onderzoek, betere medicatie en dat er hopelijk ook ooit een geneesmiddel komt voor deze verschrikkelijke ziekte.

Er is nog heel veel onbekend over MS en voor onderzoek is geld nodig. Met elke euro zijn er weer meer mogelijkheden voor onderzoek en hopelijk ook ooit voor een geneesmiddel! Wij lopen mee voor een toekomst zonder MS, help jij ons mee?

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Afgesloten

2019 25 jul
€ 25 Anoniem
2019 21 jul
€ 50 sean
2019 21 jul
€ 20 Anoniem
2019 20 jul
€ 15 Rick
2019 20 jul
€ 100 Keurslagerij Dirk van Oerle

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.