MS Warriors

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 250 (36%)

MS messed with the wrong Family & Friends

Van dichtbij zien wij wat deze slopende ziekte met een mens en zijn/haar gezin kan doen. Verder onderzoek en betere medicijnen zijn hoog noodzakelijk om de schade die deze ziekte aanricht nog meer te beperken. Helaas blijft de schade die deze ziekte aanricht nog steeds onomkeerbaar! Nog meer onderzoek naar MS en ontwikkeling naar betere medicijnen zal bijdragen aan het vertragen van het slopende ziekteverloop. Hopelijk komt er zelfs in de toekomst een oplossing om deze ziekte te genezen/ te voorkomen. Wij maken ons sterk tegen MS, jij ook? Samen helpen wij MS de wereld uit!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Afgesloten

2018 21 aug
€ 5 Marja
2018 19 aug
€ 5 Qudo
2018 01 aug
€ 25 Sylvia André
2018 01 aug
€ 25 Ichelle
2018 01 aug
€ 20 William
2018 01 aug
Team wordt steeds groter Wat lopen er deze ronde veel mensen mee! Fijn dat zoveel family & vrienden zich willen inzetten voor het goede doel! Samen helpen wij MS de wereld uit! Ook mee doen met ons team! Dat Kan!

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.