MS Spicegirls

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 250 (218%)

MS spicegirls geven niet op

Onze motivatie is zoveel mogelijk geld in te zamelen tijdens dit fantastische  jaarlijks terugkerend evenement, wij doen hieraan mee omdat 4 teamleden van de MS spicegirls de diagnose MS hebben. Wij willen ons sterk maken in de strijd met MS. 

Vorig jaar zijn wij gestart met deze loopgroep en hebben wij 5 km gewandeld tijdens de Rokjesdagloop 2017 te Amsterdam. Daarbij hebben we samen een mooi bedrag van Euro 9000,= opgehaald aan donaties voor MS Research.  Dit jaar hebben wij besloten om tijdens de MS Motion Rotterdam (dichterbij huis) ook mee te wandelen en door middel van uw donaties over de finish te kunnen komen om ons doel te bereiken: 

een stapje dichterbij komen naar een MS vrije wereld!

In beweging voor MS

Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. Over de ziekte MS is nog veel onbekend. Onderzoekers weten nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe het genezen kan worden. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren praktisch wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden. We ontvangen geen subsidies en zijn volkomen afhankelijk van donaties en giften.

Meer geld voor onderzoek is hard nodig, want het aantal MS-patiënten blijft stijgen. In Nederland hebben meer dan 17.000 mensen MS, maar liefst 1 op de 1.000 mensen dus. Ieder jaar komen daar zo'n 800 mensen bij. 

En deze dag staat geheel in het teken om geld in te zamelen met als doel om het dure, maar zo hard nodige, onderzoek naar MS te kunnen bekostigen.

 Alvast bedankt voor uw bijdrage

MS spicegirls 

Els

Janny 

Kiki

Malika

Sonja 

 

 

 

 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Afgesloten

2018 02 jun
€ 25 Evert
2018 01 jun
€ 10 Andrea
2018 31 mei
€ 5 Xandra
2018 28 mei
€ 10 Conny Godu
2018 26 mei
€ 10 Annemarie

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.