Halma Family

( Gekozen door teamcaptain: 5 km hardlopen )

van totaal € 1.000 (109%)

Halma Family tegen MS

Help ons naar de finish tegen MS! 

Helaas maken wij van dichtbij mee wat MS (Multiple Sclerose) inhoudt en wat dit met iemand en zijn omgeving kan doen, maar veel mensen kennen deze ziekte nog niet echt. Daarom vinden wij het belangrijk dat er veel meer bekendheid komt voor deze vreselijke ziekte en dat er zo veel mogelijk geld opgehaald wordt. Door te weinig geld heeft onderzoek tot nu toe nog niet tot de oorzaak van en oplossing voor MS geleid, maar met dit geld kan er veel meer onderzoek gedaan worden en kunnen we in de toekomst de ziekte MS misschien wel verslaan.

Wij lopen dan ook graag voor dit goede doel en hopen hiermee zoveel mogelijk geld op te halen voor dit onderzoek. Help ons naar de finish en strijd mee door middel van een donatie, alle kleine beetjes helpen!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Afgesloten

2019 06 aug
€ 5 Anoniem
2019 12 mei
€ 10 Tjerna
2019 11 mei
€ 15 Marcel
2019 11 mei
€ 15 Patrick
2019 10 mei
€ 50 Kathleen

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.