Geschikt!

( Gekozen door teamcaptain: Halve marathon )

van totaal € 4.000 (143%)

Broer en zus Schikker rennen voor onderzoek naar MS!

22 jaar geleden is bij onze vader MS geconstateerd. We zijn ontzettend trots hoe hij zich inzet voor onderzoek naar MS, maar wij vonden het hoog tijd om zelf ook in actie te komen!

MS staat voor multiple sclerose en betekent dat er op meerdere (multiple) plaatsen in hersenen en ruggenmerg littekens (sclerose) ontstaan waardoor het centrale zenuwstelsel wordt aangetast. De oorzaak van MS is nog niet bekend waardoor genezing niet mogelijk is, althans nog niet!

Onderzoek moet gedaan worden voor het realiseren van betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. Meer geld voor onderzoek is hard nodig, want het aantal MS-patiënten blijft stijgen. Ongeveer 17.000 mensen in Nederland hebben MS, ofwel 1 op de 1.000 mensen.

Zondag 3 juni vindt de MS motion plaats, het hardloopevenement van het nationaal MS fonds. Wij willen graag het MS fonds steunen en gaan hierom de halve marathon rennen in Rotterdam, om geld in te zamelen voor onderzoek naar MS.

Dit kunnen we alleen niet zonder jullie support! Kom ook in actie en sponsor ons! Alvast heel veel dank voor jullie steun

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Afgesloten

2018 05 jun
€ 15 Manon
2018 03 jun
€ 75 Jan Willem
2018 03 jun
€ 5 Anoniem
2018 03 jun
€ 25 Merick
2018 03 jun
€ 25 Roxy

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.