Een stap vooruit

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 1.000 (111%)

Samen een stap vooruit!

Loop mee of doneer aan MS motion Utrecht op 12 september 2021!

In 2019 zijn wij geconfronteerd met vervelend nieuws, Noëlle heeft de diagnose Multiple Sclerose gekregen. Dit is een ziekte van het centrale zenuwstelsel. Doordat er iets mis is in het afweersysteem, wordt de laag om de zenuwen (myeline) aangevallen en beschadigd. Zenuwen komen hierdoor bloot te liggen en geven minder goed signalen van en naar de hersenen door. Voor deze ziekte is geen genezing mogelijk, wel worden er veel onderzoeken gedaan die steeds meer inzicht geven in de ziekte en mogelijke behandelingen. (Meer info over de ziekte vind je bij: Nationaal MS fonds).

De dagelijkse confrontatie met deze chronische ziekte heeft ons een nieuwe kijk gegeven op alles wat 'gewoon' is. Ondanks de diagnose kijken we positief vooruit naar de toekomst. Daarom hebben wij dit jaar besloten mee te lopen met MS motion. 

Door mee te lopen willen wij aandacht geven aan de diagnose en de aanpassingen die het met zich meebrengt. We willen 'Een stap vooruit' zetten. Loop jij met ons mee vooruit? Samen lopen wij in de richting van een genezing voor MS. Steun ons of sluit aan bij ons team! 'Een stap vooruit'.

Wil je meelopen of ons steunen?

Deelname aan het wandelen kost niets, maar MS Motion vraagt wel een minimale donatie van €20,- p.p.

Meelopen
-of-
Doneren


Blijf maximaal op de hoogte van al onze ontwikkelingen!

Facebook https://www.facebook.com/Een-Stap-Vooruit-103237774607869/
Instagram https://www.instagram.com/een_stap_vooruit/

Voor het laatste nieuws over MS Motion Utrecht bekijk het Facebook Event:
https://fb.me/e/ODxm2RGa

Heb je vragen of sugesties
mailto: swenvlierd@gmail.com

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Virtual Run

Afgesloten

2021 12 sep
€ 10 Anita, Ben, Lars, Rens
2021 12 sep
€ 25 Anja
2021 11 sep
€ 10 Angelique
2021 10 sep
€ 15 Paula
2021 10 sep
€ 10 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.