De Bende

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 1.000 (101%)

De Bende loopt voor minder ellende

Wij lopen mee vanwege MS in onze familie/vriendenkring, voor mijn prachtige dochter, liefste zusje en onze vriendin!  Maar ook voor alle anderen die direct of indirect met deze ziekte te maken hebben. De impact van deze ziekte is enorm, niet allen voor degenen met deze diagnose maar ook voor alle direct betrokken. Geld voor onderzoek is dan ook hard nodig.........voor kwalitatief betere toekomst perspectieven.

Loop met ons mee en meld je aan! Individueel of voor ons team. Maar bovenal doneer!! Al is het maar een euro, alle kleine beetjes helpen :)

Samen staan we sterk!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Afgesloten

2019 14 apr
€ 10 Wilma
2019 13 apr
€ 10 Joke
2019 13 apr
€ 5 Anoniem
2019 13 apr
€ 5 Natascha
2019 11 apr
€ 5 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.