Zenuw(s)lopend

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 1.000 (192%)

Wij zetten ons (juist nu) in tegen deze zenuw(s)lopende ziekte

Helaas is ons team dit jaar heel abrupt ontdaan van twee hele lieve sportieve mensen die zich ook al jarenlang inzetten voor MS. Des te meer reden om door te gaan met de loop en mede in hun naam extra geld op te halen om uiteindelijk deze zenuw(s)lopende ziekte de wereld uit te krijgen of om op zijn minst iedereen die getroffen wordt (of daar dicht om heen staat) een zo zorgelijk mogelijke toekomst te geven. Ik zie dat dit niet vanzelfsprekend is en dat er veel collega MS-ers zijn die dagelijks last hebben en (steeds) minder kunnen. Er wordt heel veel onderzoek gedaan, maar de laatste puzzelstukjes moeten nog gelegd worden. Help jij daar bij?

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Virtual Run

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 08 okt
€ 10 Anoniem
2021 06 okt
€ 15 Erik
2021 05 okt
€ 50 Carla
2021 04 okt
€ 25 Riekje
2021 04 okt
€ 15 Gerson

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.