Zenuw(s)lopend

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 1.000 (34%)

Wij zetten ons in om deze zenuwslopende ziekte aan te kunnen vallen

Zelf een aantal jaar geleden dé diagnose gekregen. Wat dat precies zal betekenen, welke gevolgen dat heeft is niet te zeggen. Wel dat ik vooralsnog, met medicatie, redelijk fluitend en rennend door het leven kan. Ik zie dat dit niet vanzelfsprekend is en dat er veel collega MS-ers zijn die dagelijks last hebben en (steeds) minder kunnen. Er wordt heel veel onderzoek gedaan, maar de laatste puzzelstukjes moeten nog gelegd worden. Help jij daar bij?

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 03 jun
€ 15 Anoniem
2021 30 mei
€ 15 Ilona en Coen
2021 18 jan
€ 20 Lina
2020 08 mrt
€ 15 Nienke
2020 08 mrt
€ 25 Agneta

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.