Zenuw(s)lopend

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 1.000 (88%)

Help mee om zenuwslopend MS de wereld uit te helpen

Vrij recentelijk zelf de diagnose MS gekregen. Heb het geluk zelf nog probleemloos te sporten, maar dat is niet alle MS’ers gegeven. De ziekte is letterlijk en figuurlijk zenuwslopend. Om uiteindelijk het laatste puzzelstukje te vinden om MS aan te pakken is geld nodig en daar zetten we ons graag voor in!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 14 apr
€ 15 Bert & Hanneke
2019 12 apr
€ 10 Anoniem
2019 10 apr
€ 25 wieske
2019 07 apr
€ 20 Ad
2019 06 apr
€ 15 Eep

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.