Zenuw(s)lopend

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 1.000 (110%)

Zenuw(s)lopend

Door het zelf aan den lijve ter ervaren of doordat iemand die je lief is hiermee geconfronteerd wordt, hebben wij allemaal te maken gekregen met multiple sclerose. Een diagnose die je leven op de kop zet, je machteloos en onzeker maakt en helaas voor te veel mensen een dagelijkse realiteit is. Wij willen ons inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar MS, zodat er een oplossing kan worden gevonden tegen deze zenuwslopende ziekte.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 19 apr
€ 5 Anoniem
2018 18 apr
€ 15 Berdien
2018 18 apr
€ 20 Anoniem
2018 17 apr
€ 10 Jacintha
2018 16 apr
€ 15 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.