Wij gaan (voor) DOOR

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 750 (398%)

Wij gaan (voor) DOOR

Op een dag is het er, het blijft en het gaat nooit meer weg. Voor mijn zus, familie, vrienden, collega's, cliënten en alle andere mensen die 24 uur per dag, hun leven lang, moeten dealen met MS

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 04 jun
€ 10 Carla
2018 03 jun
€ 10 Marlous
2018 02 jun
€ 10 Selie
2018 01 jun
€ 10 Marian
2018 01 jun
€ 150 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.