Twentse strijders tegen MS

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 2.500 (93%)

Help onze strijd tegen MS

Er zijn vrienden en familie getroffen door deze slopende ziekte. Door middel van MS Motion willen we geld inzamelen om een medicijn te vinden !

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2019 27 sep
€ 10 M
2019 26 sep
€ 10 Rick
2019 24 sep
€ 5 Ruud
2019 23 sep
€ 25 Lammert
2019 23 sep
€ 10 Tessa

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.