Tito's noobs

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 1.000 (136%)

Wij zetten ons in!

Op zondag 12 september doe ik samen met mijn vriendinnen mee aan MS motion. Een sponsorloop waarbij we geld ophalen voor onderzoek naar de tot nu toe nog ongeneeselijke ziekte MS. 

5 kilometer wandelen lijkt natuurlijk een eitje, maar omdat ikzelf 3 maanden geleden ook de diagnose MS kreeg, gaat dit waarschijnlijk een hele grote uitdaging worden.

Gelukkig heb ik een paar hele lieve vriendinnen die mij zo nodig over de finish gaan duwen.

Super super super bedankt voor je donatie!!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Virtual Run

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 12 sep
€ 5 Silvia
2021 11 sep
€ 10 Minke
2021 10 sep
€ 10 Anoniem
2021 10 sep
€ 10 Anoniem
2021 09 sep
€ 20 Oma Nellie

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.