teaMSisters+

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 500 (67%)

Voor mama

*Wij doen mee voor jou, lieve mama, ook al ben je niet meer bij ons. Voor alle dingen die jij niet meer kon; niet meer skiën met je man, niet arm in arm door de stad lopen met je dochters, niet ravotten met je kleinkinderen. In de hoop een klein steentje bij te dragen aan het onderzoek naar deze vernietigende ziekte, in de hoop dat genezing/preventie ooit mogelijk wordt. In de hoop dat andere mensen met MS wel de kans krijgen om alles te doen, wat zo belangrijk voor hen is.*

Wilt u ook een steentje bijdragen? U kunt ons op 2 manieren sponsoren:

1) door een bedrag naar keuze te doneren via deze website;

2) door een of meer pakketjes kaarten te kopen voor een minimum prijs van €7,50 per pakketje. Meer is natuurlijk altijd welkom. Op een van de foto's kunt u zien om welke kaarten het gaat. Er zitten 5 kaarten van 15cmx10cm in een pakketje. Stuur een email naar kaartjemsmotion@gmail.com voor meer informatie.

Dank u wel!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Anders

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 08 apr
€ 25 Anoniem
2021 08 apr
€ 50 Hans en Francien
2021 18 mrt
€ 15 Anoniem
2021 18 mrt
€ 20 Anoniem
2021 17 mrt
€ 25 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.