teaMSisters+

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 250 (42%)

Voor mama

Wij doen mee voor jou, lieve mama, lieve vrouw, ook al ben je niet meer bij ons. Voor alle dingen die jij niet meer kon; niet meer skiën met je man, niet arm in arm door de stad lopen met je dochters, niet ravotten met je kleinkinderen. In de hoop een klein steentje bij te dragen aan het onderzoek naar deze vernietigende ziekte, in de hoop dat genezing/preventie ooit mogelijk wordt. In de hoop dat andere mensen met MS wel de kans krijgen om alles te doen, wat zo belangrijk voor hen is.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Anders

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2020 29 mei
€ 25 Anoniem
2020 30 apr
€ 15 Ilse en Dees
2020 15 jan
€ 45 Marjolein
2020 13 jan
€ 20 Heleen

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.