Team EVA e.v.a.

( Gekozen door teamcaptain: 20 km wandelen )

van totaal € 1.500 (151%)

Team EVA e.v.a.

 

Ooit hebben we veel geld ingezameld voor het KWF toen onze zoon Thomas deelnam aan Alpe d’huZes. Dat was nadat hij door kanker getroffen was en gelukkig weer helemaal beter werd.                            

Onze dochter Eva heeft al jaren MS. Elke ochtend bij het opstaan voelt zij 20 km wandelen in de benen! Voor haar e.v.a is er nog genezing mogelijk.

Daarom willen wij nu geld bij elkaar lopen om bij te drragen aan verdergaand onderzoek naar MS. Zoals de website het stelt:      

voor een beter leven voor mensen met MS nu en een wereld zonder MS morgen.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 27 sep
€ 25 Ineke
2018 09 sep
€ 100 Sascha
2018 09 sep
€ 50 H.S.
2018 09 sep
€ 20 Danielle
2018 08 sep
€ 40 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.