Team Truus en Ineke

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 1.000 (144%)

Wij lopen voor MS in Motion, omdat wij dat kunnen!

Op 9 september lopen wij in Utrecht 10 kilometer voor MS in Motion; MS is een aandoening (helaas ook in onze familie en vriendenkring geen onbekende) waar nog véél onderzoek voor nodig is om de oorzaak te vinden en behandeling mogelijk te maken.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 08 sep
€ 10 Nicole
2018 08 sep
€ 10 Joyce
2018 08 sep
€ 25 Manja
2018 08 sep
€ 5 Jory
2018 08 sep
€ 10 Marieke

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.