MS in Motion

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 1.000 (29%)

MS in Motion

Wil je wel mee doen maar weet je niet met wie? Schrijf je dan in voor dit team! Ga met andere ervaringsdeskundigen de de strijd aan en ga samen over de finish. Je kan kiezen voor een afstand van 5 km of 10 km wandelen.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Virtual Run

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 03 okt
€ 10 Marleen
2021 01 okt
€ 5 Arisha
2021 01 okt
€ 10 Nienke
2021 30 sep
€ 15 Femke
2021 30 sep
€ 50 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.