Team Lau

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 4.567 (104%)

Geef MS een douw en steun Team Lau

Onze vriendin en zus Laura heeft MS. Zij zet zich zelf al jaren in voor het MS fonds en op deze manier willen ook wij ons steentje bijdragen.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 19 jul
€ 395 Janneke namens Kiwanis Young Professional
2018 06 jun
€ 15 Petra
2018 04 jun
€ 50 Wijnhandel Alexander
2018 03 jun
€ 10 Annabel
2018 03 jun
€ 15 Martijn

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.