Team Koala

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 500 (77%)

Wij zetten ons in tegen ms!

Wij doen mee met deze actie om de onderzoeken tegen MS te steunen! Deze zenuwslopende ziekte maakt het dagelijkse leven best lastig van ons als gezin. Wil jij ons helpen? Doneer dan op ons team!!

 

Meer over het verhaal van Francisca moeder van Merlijn, Olivier en Bastian:

https://nationaalmsfonds.nl/leven-met-ms/ervaringsverhalen-leven-met-ms/ic-cc-verpleegkundige-francisca-heeft-ms-kiezen-voor-mezelf-of-voor-de-ander/

https://www.telegraaf.nl/vrouw/928068113/ic-verpleegkundige-francisca-heeft-ms-kiezen-voor-mezelf-of-voor-de-ander

https://html.binnenbuitenpost.nl/bibu/pdfnummers/2021-06.pdf (pagina 5)

 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Virtual Run

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2021 04 okt
€ 25 Anoniem
2021 23 sep
€ 25 Anoniem
2021 20 sep
€ 10 Anoniem
2021 26 aug
€ 15 Anoniem
2021 26 aug
€ 20 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.