Team Jojo

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 150 (803%)

Samen hardlopen en wandelen

Groot en klein gaan hardlopen en wandelen voor de strijd tegen MS. Voor mijn en onze vriendin, voor mijn lieve mama, voor onze schoonzus en tante Jolanda. En zelf wandelt (in rolstoel ) ze mee!!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 08 sep
€ 5 Meerle,Linde en Vieve
2018 08 sep
€ 5 Meerle,Linde en Vieve
2018 08 sep
€ 5 Meerle, Linde en Vieve
2018 07 sep
€ 10 Arjan & Astrid
2018 07 sep
€ 5 Sarah

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.