Team GO NUTS!

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 1.000 (109%)

Let's GO NUTS again! Dit jaar doen we weer mee voor dit geweldige doel

Dit jaar lopen we weer net als voorgaand jaar om geld in te zamelen voor onderzoek naar MS (Multiple Sclerose). Een tot nu toe ongeneeselijke zenuwziekte die enkel nog geremd kan worden, maar we willen het graag zien dat er een genezing komt en hiervoor is onderzoek nodig. Hier zamelen we voor in, hier lopen we voor! GO NUTS!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 12 mei
€ 25 In Trance
2019 11 mei
€ 10 Ivonne
2019 11 mei
€ 10 Lida
2019 10 mei
€ 10 Iwan
2019 08 mei
€ 10 Linda

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.