*Team Gina*

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 1.500 (58%)

Wij halen een streep door MS!

Voor het derde jaar op rij trekt *Team Gina* de wandelschoenen aan en gaan de 10 kilometer lopen. Door andere medische uitdagingen zal ik 5 kilometer rollen en alleen de laatste 5 kilometer lopen. Want de laatste keer wil (én ga) ik lopend over de streep! 

*Team Gina* bestaat uit "het lijdend onderwerp Gina" (😉)) en haar familie, vrienden en oud klasgenootjes. Ook zij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor meer onderzoek. Niet alleen voor mij maar voor iedereen die aan MS lijdt. En omdat het natuurlijk gewoon een ontzettend gezellig dag is, toch?

Samen halen we een streep halen door MS! Doe je mee? Meedoen is niet alleen lopen, meedoen kan ook door het binnenhalen van donaties. 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Team is afgesloten

2019 04 okt
€ 50 Anoniem
2019 03 okt
€ 50 Helga
2019 02 okt
€ 40 oud- klasgenoten lagere school Nutsschool De Tempel
2019 28 sep
€ 28 Klanten Bakkerij van Woensel, 't Hofke 39, 5641 AH Eindhoven
2019 28 sep
€ 6 Klanten Cafetaria 't Hofke, Tongelresestraat 558, 5641 AZ Eindhoven

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.