*Team Gina*

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 1.500 (3%)

Wij halen een streep door MS!

Voor het derde jaar op rij trekt *Team Gina* de wandelschoenen aan en gaan de 10 kilometer lopen. Even tussen twee haakjes ik zal dit keer proberen om op eigen kracht mee te rollen in plaats van mee te lopen. *Team Gina* bestaat uit "het lijdend onderwerp Gina" (😉)) en haar familie en vrienden. Ook zij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor meer onderzoek. Niet alleen voor mij maar voor iedereen die aan MS lijdt. En omdat het natuurlijk gewoon een ontzettend gezellig dag is. Samen halen we een streep halen door MS! Doe je mee?

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2019 02 feb
€ 30 Marc van Loon Juwelier
2019 29 jan
€ 15 Dieta
2019 29 jan
€ 5 Annet

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.