Team Franken,(Lopen voor Wouter in Utrecht)

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 300 (121%)

Nog een keer lopen voor Wouter!

Dit jaar wandelen we twee keer 5 km om geld op de halen voor MS. Eerst in Zwolle op 22 april en daarna in Utrecht op 9 september. Loop je ook mee?
Wouter gaat dit keer zelf ook mee op zijn Sitgo (loopfiets).

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 09 sep
€ 15 Anoniem
2018 08 sep
€ 25 martin
2018 07 sep
€ 50 Hans
2018 02 sep
€ 25 Loes
2018 01 sep
€ 50 Peter

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.