Team DNJ

( Gekozen door teamcaptain: Halve marathon )

van totaal € 500 (125%)

Met z'n allen tegen MS!

Tijdens een stage hebben Nils en Joyce op de afdeling neurologie in het Sint Antonius ziekenhuis meegemaakt wat voor vreselijke ziekte MS is/kan zijn. Daarom hebben wij een team verzameld om geld in te zamelen, opdat ooit genezing mogelijk is!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 07 sep
€ 15 Lisa
2018 27 aug
€ 25 Anoniem
2018 27 aug
€ 30 Bianca
2018 27 aug
€ 50 Riek
2018 25 aug
€ 10 Anneke

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.