Team Boon

( Gekozen door teamcaptain: 5 km hardlopen )

van totaal € 2.000 (147%)

Er is niemand die na de loop nog fluit, maar hopelijk helpen we samen MS de wereld uit.

Wij rennen voor onze lieve, krachtige vriendin Isabelle.
Zij is gediagnosticeerd met MS, wat van grote invloed is op haar sportcarrière en haar leven.
Iedere dag is opnieuw een strijd...
en nu!?
NU is het onze taak om te strijden én geld in te zamelen om deze vreselijke ziekte voor eens en voor altijd, VERLEDEN tijd te maken!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 11 okt
€ 250 Mama beheer bv
2018 09 sep
€ 50 Ann,rob en Lucas
2018 09 sep
€ 50 Boelens Trading B.V.
2018 09 sep
€ 25 Els
2018 07 sep
€ 50 Ellen

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.