Team Anne

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 2.000 (95%)

Walk this way!

MS is een (tot nu toe) ongeneeslijke zenuwziekte die alleen nog maar geremd kan worden, maar daar laten wij ons niet door remmen :-)!

Wij, Team Anne, lopen voor onderzoek en genezing voor iedereen die lijdt aan MS en in het speciaal voor onze (schoon) dochter, vrouw, (schoon) zus en vriendin

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 03 jul
€ 15 Izzy
2019 12 mei
€ 25 Jan
2019 09 mei
€ 25 Alex
2019 08 mei
€ 15 Sandra
2019 07 mei
€ 50 Lanfranco

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.