Team Angelique

( Gekozen door teamcaptain: 5 km hardlopen )

van totaal € 6.500 (107%)

MS de wereld uit!

 

Angelique heeft al 11 jaar MS en gaat steeds verder achteruit. 1 km lopen is de max voor haar, daarom willen wij met dit team zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek. Want hoe mooi zou het zijn als er een oorzaak, medicijnen en misschien zelfs genezing uitgevonden zou worden. 

Ons team bestaat inmiddels uit 35 lopers. 

Onze sponsoren

 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 12 sep
€ 12,50 Monica
2018 12 sep
€ 12,50 Mario
2018 09 sep
€ 25 Edwin
2018 09 sep
€ 20 Piet
2018 09 sep
€ 10 Riet

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.