Team Aedan en zijn volgers

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 200 (75%)

Aedan zoekt volgers!

Aedan is de assistentiehond van Marije. Zij en haar vriendin Esmiralda willen graag ook mee doen maar kunnen niet zelf lopen, daarom mag Aedan dit keer in de spotlight en volgen wij (al rollend in rolstoel en scoot) achter hem aan. Waarom? Omdat MS onder de aandacht gebracht moet worden en omdat we eindelijk al rollend ook ergens aan mee kunnen doen. Wie nog meer Aedan wil volgen is welkom om mee te doen.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 11 apr
€ 15 Gerhard
2019 09 apr
€ 10 Anoniem
2019 30 mrt
€ 15 Anoniem
2019 15 mrt
€ 100 Anoniem
2019 08 feb
€ 10 Lotte

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.