Taarten met zorg

Rennen voor de toekomst

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 500 (53%)
Start MS Motion Den Bosch

Namens Taarten met zorg gaan wij geld inzamelen voor het MS Fonds, Wij maken als moeder (Jolanda) & dochter (Michelle) taarten & cupcakes op bestelling. Vanaf 1-1-2019 leggen wij €2 apart voor dit goede doel van elke taart die we maken. Maar daarnaast hopen we ook op jullie hulp.

Samen met mijn vriend Lars en zwager Karsten ga ik (Michelle) de 10km hardlopen, dit omdat we van dichtbij meemaken hoe onzeker deze ziekte is en hoe belangrijk het is dat er geld beschikbaar komt voor onderzoek, betere medicatie en dat er ook hopelijk ooit aan deze verschrikkelijke ziekte een einde gemaakt kan worden.

Ook gaat Jolanda de 10 km wandelen samen met onze zus & dochter Esther en onze vader & man Henri!

Met elke euro zijn er weer meer mogelijkheden voor onderzoek en hopelijk ook ooit voor een geneesmiddel! Wij lopen mee voor een toekomst zonder MS, help jij ons mee?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.