Taarten met zorg

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 1.000 (69%)

Rennen voor de toekomst

Namens Taarten met zorg gaan wij geld inzamelen voor het MS Fonds, Wij maken als moeder (Jolanda) & dochter (Michelle) taarten & cupcakes op bestelling.

- Vanaf 1-1-2019 leggen wij €2 apart voor dit goede doel voor elke taart die we maken.

- We maken taarten voor carnaval waarvan de hele opbrengst naar het MS fonds gaat.

- Er wordt gehaakt door Haaknzo 

Maar natuurlijk hopen wij ook op jullie hulp!

Samen met mijn vriend Lars en zwager Karsten ga ik (Michelle) de 10km hardlopen. Ook Mark zal dit met ons mee lopen.  Dit omdat we van dichtbij meemaken hoe onzeker deze ziekte is en hoe belangrijk het is dat er geld beschikbaar komt voor onderzoek, betere medicatie en dat er hopelijk ook ooit  een geneesmiddel komt voor deze verschrikkelijke ziekte.

Ook gaat Jolanda de 10 km wandelen samen met onze zus & dochter Esther en onze vader & man Henri!

Er is nog heel veel onbekend over MS en voor onderzoek is geld nodig. Met elke euro zijn er weer meer mogelijkheden voor onderzoek en hopelijk ook ooit voor een geneesmiddel! Wij lopen mee voor een toekomst zonder MS, help jij ons mee?

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2019 22 mei
€ 10 Anoniem
2019 05 mei
€ 15 Ruud
2019 12 apr
€ 10 Brita
2019 05 mrt
€ 180 Taarten en cupcakes carnaval
2019 25 feb
€ 15 Anja en Jos

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.