Smits 10 km wandel team

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 500 (208%)

Lopen is hopen op een wereld zonder MS

Samen sterk is ons motto, onze dochter kreeg de diagnose MS.... en daarom willen wij ons inzetten met familie, vrienden, en kennissen om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Team is afgesloten

2019 21 jul
€ 20 Jeannette
2019 20 jul
€ 10 Rina
2019 20 jul
€ 10 Anton en Elise
2019 19 jul
€ 10 Fam Mus
2019 19 jul
€ 10 J&A

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.