Slowmotion

( Gekozen door teamcaptain: 5 km hardlopen )

van totaal € 800 (145%)

Wij zetten ons in!

In 2018 kreeg mijn broer (36) te horen dat hij MS heeft. Een neurologische aandoening die je niemand toewenst. Laat staan je dierbaren.

De wereld van mijn broer stond op zijn kop, maar hij liet zich niet uit het veld slaan.
Hij onderging een pittige behandeling met medicatie en bracht vele uren door in de sportschool. De fysiotherapeut werd een vertrouwd gezicht.

Gelukkig gaat het nu stukken beter met mijn broer. Maar MS laat wel zijn sporen na.

Anno 2021 zijn er verschillende behandelingen om de ziekte te remmen. Genezing is nog niet mogelijk. Daar is meer onderzoek voor nodig. En onderzoek kost geld. Om geld op te halen, doe ik mee aan MS Motion, samen met een vriendin.

We zijn begin dit jaar begonnen met 'hard' lopen. Onze conditie was 0%, onze motivatie 100%. Op 30 mei hopen we met iets meer conditie en nóg meer motivatie 5 kilometer af te leggen. Niet -zoals in het begin- in slowmotion, maar zo snel als mogelijk! Voor(al voor) mijn broer, maar ook voor al die andere mannen en vrouwen met MS.

Kun je iets missen? Jouw donatie wordt volledig gebruikt voor onderzoek naar MS.

Dankjewel!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Anders

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 11 mei
€ 30 Marieet
2021 09 mei
€ 10 Anoniem
2021 07 mei
€ 25 joop en corrie
2021 04 mei
€ 10 Djuri
2021 04 mei
€ 5 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.