Slingerland

Wij strijden mee tegen MS

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 1.000 (2%)
Start MS Motion Utrecht

Vandaag loop ik, Morgen zit ik, Volgende week fiets ik. De dag erna lig ik. Leven met chronische pijn is een leven vol pieken en dalen. Voor een goede dag met inspanning, Moet ik de rekening betalen. Omdat ik weiger te chagerijnen of achter de geraniums weg te kwijnen. Altijd lachen Want medelijden is geen medicijn. Maar die blikken van onbegrip doen wel veel pijn.

 

Onze pap lijdt sinds zijn 30e aan de ziekte MS. Het gaat goed met hem! Helaas geldt dat voor een heleboel mensen niet. Ook hebben wij onze tante, de zus van onze vader, helaas verloren door MS.

Op deze manier willen wij graag ons steentje bijdragen aan onderzoek tegen MS. 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.