SchneiderwandeltvoorMS

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 1.000 (31%)

WandelnaarGenezing

Onze moeder verloren aan deze rotziekte. Wij lopen mee om deze ziekte onder de aandacht te brengen en geld op te halen in de hoop dat er een remedie gevonden wordt!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 12 mei
€ 15 Gwenola
2019 12 mei
€ 10 Gabriëla
2019 12 mei
€ 15 Buddy for Balance
2019 12 mei
€ 50 Marcella
2019 12 mei
€ 10 Sharyn

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.