Samen Sterk met Lou

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 750 (495%)

Alleen kan je niks, je moet het samen doen

Vorig jaar meegelopen voor o.a mijn beste vriendin. Wat een mooie, maar ook beladen dag. Helaas nu zelf ook bij mij de constatering RRMS. We gaan er het beste van maken! Help jij mee? Alle beetjes helpen, alvast bedank! Liefs Milou

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 19 sep
€ 15 Marleen
2018 09 sep
€ 7 Maurèl
2018 09 sep
€ 10 mirjam
2018 09 sep
€ 100 Jumbo Hoogkamer
2018 09 sep
€ 25 Heleen

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.