Samen kan het!

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 750 (102%)

Wij lopen samen, niet alleen!

Door MS is misschien niet alles mogelijk als je het alleen probeert, maar samen kan alles! Daar heb je familie voor! 

Samen lopen wij om MS de wereld uit te helpen, omdat niemand deze ziekte verdient. Wij gaan laten zien dat wanneer je iets niet alleen kan, er altijd mensen om je heen zijn om je te helpen.

Help ons mee en doneer!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 08 sep
€ 25 Oma
2018 08 sep
€ 25 J.
2018 08 sep
€ 25 J.
2018 08 sep
€ 100 Life & Mobility B.V.
2018 07 sep
€ 10 André en Rieneke

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.