One Love

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 500 (169%)

Samen sterk tegen MS, Samen voor Altijd

MS heb je niet alleen. Mijn familie staat altijd achter me. Samen willen wij een bijdrage leveren om MS de wereld uit te helpen. Helpen jullie mee?? 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 02 jun
€ 20 Henk en Ivon
2018 30 mei
€ 50 Astrid
2018 29 mei
€ 15 Anoniem
2018 29 mei
€ 15 Anoniem
2018 29 mei
€ 135 Playa
2018 04 jun
We did it!!!!! Hallo lieve mensen,  We hebben het gedaan!!! De 5 km gelopen in een kleine 1,5 uur. Ja dat kan sneller, maar met de hitte van gister, hebben we ons niet uitgesloofd ;) Ik kijk terug op een geweldi...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.