No ExcSuus

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 600 (145%)

Team No ExcSuus

Wie zijn wij? 

Wij hebben elkaar leren kennen als collega`s die wel van een borrel en een feestje hielden.
Deze gezamenlijke 'hobby' is een goede vriendschap geworden en samen gaan wij ons inzetten tegen de hersenziekte van Suzan.

Suzan heeft vorig jaar te horen gekregen dat ze MS heeft. MS is een ziekte van het centrale zenuwstelsel. Hoewel de spieren vaak verslapen is het geen spierziekte. De oorzaak is onbekend en voor sommige vormen van MS bestaan remmende medicijnen.

Suzan heeft medicijnen die het haar makkelijk maken maar ze moet veel rust houden. Momenteel is haar MS actief en heeft ze veel last van Clusterhoofdpijnen. 


Wat gaan wij doen? 

Wij gaan 10 kilometer wandelen. Voor ons een makkie maar aan ons de taak om Suzan hierdoorheen te slepen! Voor haar is dit een hele opgave. De tijd en energie die Suzan steekt in het trainen steken wij in het werven van sponsoren. Samen willen we zo veel mogelijk geld ophalen voor de MS-stichting. 

Help jij ons mee? 
https://www.msmotion.nl/team/no-excsuus…

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Afgesloten

2018 22 apr
€ 50 Anoniem
2018 22 apr
€ 25 Helen's haarmode
2018 22 apr
€ 5 Gijs
2018 21 apr
€ 160 Sponsor actie
2018 21 apr
€ 105 Du commerce
2018 20 mrt
Statiegeld Yes! Via de Emté Rijen kunnen mensen hun statiegeld bon gaan doneren en zo via ons het MS Fonds steunen! #Teamnoexcsuus Hopelijk binnenkort ook in Boxtel!

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.