Never give up....

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 250 (62%)

Teamwork, makes the dream work 💛🧡

Als je je familie vertelt dat je mee wilt gaan lopen voor 'MS Motion' in Utrecht, omdat je dat een goed gevoel geeft en het me tegelijkertijd ook trots maakt. Een ‘steentje’ voor een wereld zonder MS... 🍀 De struggle is real...het is niet altijd makkelijk om positief te blijven....maar als je familie dan zegt ‘wij lopen mee voor jou’ dan issie daar hoor dat ‘traantje van geluk’! Together we will do this....Teamwork, makes the dream work. 🧡🙌🏻

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 09 sep
€ 15 Hans
2018 04 aug
€ 10 Suzanne
2018 04 aug
€ 50 Ivo
2018 17 jul
€ 25 Tom, Ilse, Sami en Liv
2018 10 jul
€ 50 Ferry

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.