Muziekmaatjes

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 2.500 (96%)

Muziekmaatjes lopen voor MS-Motion

Vriendinnen groep gaat lopen voor MS-Motion naar Den Bosch. Ons muziekmaatje wil graag muziek maken en niet door MS alleen maar de 'rusten' tellen. Wij willen dan ook geld ophalen voor nog meer onderzoek naar de ongeneeslijke ziekte MS.

We starten zondag 19 mei met een wandeltocht naar Den Bosch. Zowel in Vught als in Den Bosch kunt u ons zelfs muzikaal tegen komen. Na deze mini-concertjes gaan we dan ook met de pet rond. Nu al veilig doneren kan natuurlijk ook via de 'Doneer nu - button'. Deze tocht is inmiddels voorbij en was fantastisch! 

Zondag 29 september gaan de muziekmaatjes nog eens lopen tijdens de slot manifestatie in Utrecht. Zodat we symbolisch ons opgehaalde bedrag kunnen gaan doneren. We zullen dan na afloop met de voetjes omhoog nog dankbaar aan jullie denken.

Volg onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/Muziekmaatjes-lopen-voor-MS-Motion-2288734918039842/

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2019 27 sep
€ 40 Hanny
2019 25 sep
€ 15 Joke
2019 25 sep
€ 15 Monique
2019 24 sep
€ 10 Esther
2019 11 sep
€ 15 Dominique
2019 07 jun
De muzikale wandeling 19 mei was fantastisch! Prachtig weer om te wandelen. Niet te warm en zelfs af en toe een zonnetje. Vooraf aan de wandeltoch hadden we gezorgd voor flink wat PR. We hadden zelfs het Brabants Dagblad gehaald. Met onze paar...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.