MS Warriors

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 250 (110%)

Ms messed with the wrong family

Van dichtbij zien wij wat deze slopende ziekte met een mens en zijn/haar gezin kan doen. Verder onderzoek en betere medicijnen zijn hoog noodzakelijk om de schade die deze ziekte aanricht nog meer te beperken. Helaas blijft de schade die deze ziekte aanricht nog steeds onomkeerbaar! Nog meer onderzoek naar MS en ontwikkeling naar betere medicijnen zal bijdragen aan het vertragen van het slopende ziekteverloop. Hopelijk komt er zelfs in de toekomst een oplossing om deze ziekte te genezen/ te voorkomen. Wij maken ons sterk tegen MS, jij ook? Samen helpen wij MS de wereld uit!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Afgesloten

2018 21 apr
€ 25 Rob
2018 20 apr
€ 15 Anita
2018 17 apr
€ 5 Jeanine
2018 17 apr
€ 15 Miranda, Seekle & Anne
2018 08 apr
€ 25 Remco en Gabriella
2018 08 apr
Eerste donaties zijn binnen  Wooh de eerste 190 euro is al binnen! Nog twee weken te gaan tot de run, lieve mensen blijf alsjeblieft delen en doneren.

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.