MS KILLERS

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 300 (113%)

MS heb je niet alleen!

Sterker zijn dan MS lukt niet alleen met wilskracht, daarbij is ook hulp van jou nodig! Samen staan we sterk!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 06 sep
€ 10 Natasja
2018 05 sep
€ 25 Van Balsfoort Haarmode
2018 05 sep
€ 15 Nelleke
2018 14 aug
€ 25 Fam. H.
2018 21 jul
€ 10 Anoniem
2018 05 sep
De Finish Trainingsdagen Na de inschrijving voor de MS Motion Run Utrecht een aantal maanden geleden zijn we inmiddels in de laatste week aangekomen voor de start van mijn doel 5 km wandelen. Ik heb geen e...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.