MS can kiss my ass

( Gekozen door teamcaptain: 5 km hardlopen )

van totaal € 1.000 (46%)

Zeg MS vaarwel!!

MS can kiss my ass! Vanaf de dag van de diagnose probeert deze ziekte je leven over te nemen. But we fight back! Goede medicatie zorgt ervoor dat deze rotziekte geen grip op mijn leven gekregen heeft, maar we zijn er nog niet! Het huidige onderzoek gaat eindelijk een antwoord vinden op de vraag: "wáárom heb ík MS?" en daarmee ook een geneesmiddel vinden. Maar om dit onderzoek te laten slagen is (zoals bij zoveel dingen in het leven..) geld nodig! Dusss doneren maar! :-)

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 12 mei
€ 100 Ewald
2019 11 mei
€ 30 Hans en Pauline
2019 07 mei
€ 20 Frank
2019 06 mei
€ 55 Opa en oma
2019 15 apr
€ 25 Philip

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.