MS Blockers!

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 1.500 (3%)

Leefbaar léven met MS

Wij wandelen dit jaar opnieuw om geld in te zamelen waarmee onderzoeken naar medicatie gedaan kan worden voor ieder die deze met zenuwslopende ziekte moet leren léven, En hen die net als ons alles er aan willen doen wat mogelijk is om het léven voor elke MS'er zo leefbaar mogelijk te maken.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 05 apr
€ 5 3xF
2019 03 apr
€ 10 Anoniem
2019 21 mrt
€ 5 Vlugge
2019 21 mrt
€ 10 Sanne
2019 26 feb
€ 10 Harmen & Mariëlle

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.