Maxiimaal

( Gekozen door teamcaptain: 5 km hardlopen )

van totaal € 2.000 (57%)

Maxiimaal geld ophalen voor ms

MAXIIMAAL vs MS! Ons clubgenootje Eleonoor heeft de ziekte ms, om haar te steunen willen we geld inzamelen voor de ms stichting. Help Leo, het nationaal ms fonds en ons door geld te sponsoren om onderzoek naar ms te faciliteren!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 06 sep
€ 10 Lena
2018 31 aug
€ 15 Berry
2018 29 aug
€ 121,60 JC
2018 29 aug
€ 75 Mardi
2018 15 aug
€ 10 Tante Laura

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.