Marijke Visser-Jansen

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 700 (108%)

MS de wereld uit!!!!!

Onze moeder, oma en tante Marijke is aan deze vreselijke ziekte overleden. Wij wensen niemand deze ellende toe. Marijke was tot het eind een vrouw vol zorg, medeleven en humor, maar was 100% afhankelijk van anderen.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 12 mei
€ 10 Anoniem
2018 22 apr
€ 5 Suikertante
2018 21 apr
€ 20 Sita & Gerda
2018 21 apr
€ 10 Henriëtte
2018 20 apr
€ 20 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.