Het vriendenteam

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 500 (77%)

Because we can 🙏🏻

In liefdevolle herinnering aan mijn moeder, in dankbaarheid voor het lijf dat wel vanalles kan, in de hoop dat MS ooit gestopt kan worden.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 23 jun
€ 50 myriam en gerard
2019 18 jun
€ 55 Anoniem
2019 17 jun
€ 25 Grainne
2019 12 jun
€ 50 Pauline
2019 12 jun
€ 30 Eef

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.