Kees en Mark on tour

( Gekozen door teamcaptain: 5 km hardlopen )

van totaal € 500 (425%)

Wij zetten ons in!

WIJ RENNEN SAMEN VOOR MS, STEUN JIJ ONS?

Hallo allemaal!

Wij zijn Mare & Kaylee a.k.a Mark & Kees. Wij doen op 27 september mee aan de MS motion run in Utrecht en gaan 5 km hardlopen om geld op te halen. Wij zijn al vele jaren goede vriendinnetjes en hebben hetzelfde doel: Meehelpen aan een wereld zonder MS. En daarbij geld ophalen voor onderzoek naar de ziekte MS (Multiple sclerose).

Wat is het eigenlijk?
Het is een ziekte waarbij de bescherm- en isolatielaag rondom de zenuwen in de hersenen, ruggenmerg en oogzenuwen (het centrale zenuwstelsel) is beschadigd. Met als gevolg dat diegene steeds minder kan en vele functies in het lichaam uitvallen.

Waarom doen wij dit?
Mare: Ik heb twee jaar geleden een tante verloren die 30 jaar MS heeft gehad. Ik wil graag voor haar en onze familie zo veel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar MS. Ik heb gezien dat het een verschrikkelijke ziekte is en het veel invloed heeft op de persoon en de omgeving.

Kaylee: Mijn moeder heeft al 18 jaar MS. Mijn familie en ik weten niet beter dan dat wij altijd al voor haar hebben moeten zorgen. In het begin viel dit wel mee, maar wij zagen haar steeds meer aftakelen. Zij zit nu in een elektrische stoel en veel functies in haar lichaam doen het niet meer. Zij kan bijvoorbeeld niet meer lopen. Daarom vind ik het zo belangrijk dat ik voor haar en voor mijn familie die MS motion run ga rennen. Ik weet dat het inzamelen van geld mijn moeder niet meer kan helpen, maar wil hiermee andere MS patiënten nog wel een kans geven.

Ons streef bedrag is 500 euro, wij hopen dit te behalen. Wij hopen dat jullie ons hierin willen steunen en alle kleine beetjes helpen!

Lieve groetjes,

Kees&Mark. 

  • 5 km hardlopen (22/75 beschikbaar)
  • 10 km hardlopen (32/75 beschikbaar)
  • 5 km wandelen (86/150 beschikbaar)
  • 10 km wandelen (55/100 beschikbaar)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2020 26 sep
€ 50 Fijnard en Yvonne
2020 25 sep
€ 50 Chantal
2020 25 sep
€ 10 Marc
2020 25 sep
€ 10 Nico
2020 25 sep
€ 22 Bart

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.